Orpesa se suma a la campanya del 25N

28/11/2023

L'ajuntament convoca als *oropesinos aquest dissabte a les 17:00h per a llegir un manifest en contra de la violència sobre les dones.

A Orpesa, a 22 de novembre de 2023

Des de l'Ajuntament d'Orpesa ens sumem a la campanya institucional 2023 en commemoració del 25N de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, amb motiu del “Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona” que se celebra anualment el 25 de novembre per a denunciar la violència que s'exerceix sobre les dones a tot el món i reclamar polítiques en tots els països per a la seua erradicació. Aquesta campanya té l'objectiu de conscienciar a la població valenciana sobre la prevenció d'aquesta violència.

“Encara que al nostre país s'han aconseguit grans avanços en la lluita contra la violència a les dones en les últimes dècades, és cert que encara hi ha una gran desigualtat i violència exercida contra nosaltres, les dones, pel fet de ser dones. Des de les institucions hem de vetlar i promoure polítiques que lluiten contra aquesta xacra, ja no solament al nostre país, o el nostre poble o la nostra ciutat sinó a tot el món, perquè el que ocorre en l'altra punta del planeta també ens afecta a nosaltres directament. Entre tots els membres de la societat hem d'aconseguir una igualtat més real i efectiva. Aprofite a emplaçar aquest dissabte a les 17:*00h a la porta de l'Ajuntament per a llegir un manifest en contra de la violència sobre les dones” ha declarat Araceli De Moya, l'alcaldessa del municipi.

Per part seua, la regidora de l'àrea, Mari Carmen Saura, ha afegit: “des de la regidoria de família tenim el compromís d'afavorir les polítiques de prevenció i ajuda per a totes les víctimes”.

Cartells 25N

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat útil aquesta informació?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Oropesa del Mar, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: C/ Laura de Cervellón,5A, Ajuntament de Oropesa del Mar, , privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades sac@oropesadelmar.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).