#
127
0
127

Educació

La Regidoria de Joventut presenta un ampli programa d'activitats formatives i d'oci

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Orpesa ha presentat els cursos i activitats que se celebraran de giner a maig de 2018, totes de caràcter gratuït i dirigides a jóvens entre 13 i 35 anys. Després de l'èxit dels anteriors programes i haver avaluat els interessos i demandes existents entre els jóvens de la localitat, les activitats triades per al primer semestre de 2018 inclouen un variat programa de cursos i tallers.

Els alumnes del col·legi La Mediterrània feliciten el Nadal en l'ajuntament

Els alumnes de 3º, 4º i 5º de primària del col·legi La Mediterrània han visitat aquest matí l'Ajuntament d'Orpesa per a felicitar el Nadal. En el saló de plens els ha rebut l'alcalde, Rafael Albert, i la regidora d'Educació, Sonia Bellés, que han gaudit de les nadales que han cantat els xiquets i xiquetes. A més, el primer edil ha rebut com a regal un arbre de Nadal elaborat pels alumnes. La resta d'estudiants del centre han realitzat altres activitats en aquest últim dia de classe, com visitar el Centre Integral de Majors o l'Oficina de Turisme de la platja de la Concha.

Finalitza el Curs Pràctic de Xarxes Socials per a Hostaleria

Finalitza el Curs Pràctic de Xarxes Socials per a Hostaleria organitzat per la Regidoria de Comerç a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local els dies 11 12, i 13 de novembre en el Saló Polivalent de l'Ajuntament.
El curs de 9 hores dirigit a empreses i emprenedors del municipi ha tingut per objecte el preparar a les empreses i professionals en la importància de les xarxes socials com a eina del màrqueting online, conèixer les més importants i analitzar-les en profunditat per a poder aplicar-les al sector de l'hostaleria.

L'Ajuntament atorga ajudes per 173.000 euros als centres educatius per a impulsar la jornada contínua

L'Ajuntament d'Orpesa ha signat aquest matí un conveni amb representants de les Ampas del CEIP La Mediterrània, el CEIP Deán Martí i l'IES Torre del Rei a través del qual aquestes associacions rebran una subvenció que els permetrà afrontar la realització d'activitats extraescolars o del banc de llibres, entre altres programes. En la signatura del conveni han estat presents l'alcalde, Rafael Albert, i la regidora d'Educació, Sonia Bellés,

Etiquetes

Els xiquets i xiquetes de la ludoteca municipal celebren el Dia Internacional de la Infància

Els xiquets i xiquetes usuaris del servei de ludoteca municipal, que s'imparteix des de l'Escola Infantil d'Orpesa, van celebrar el Dia Internacional de la Infància amb una jornada plena d'activitats educatives i d'oci. Els menors van recordar quins són els drets fonamentals de la infància, cadascun dels quals es relacionava amb un joc, com construir una casa, resoldre endevinalles o fer carreres. La regidora d'Educació, Sonia Bellés, va estar present en l'esdeveniment i va participar dels jocs.

Etiquetes

Els alumnes de l'institut i dels col·legis d'Orpesa aprenen anglés a través del teatre

Un any més, l'Ajuntament d'Orpesa, a través de la Regidoria de Cultura, ha programat teatre en anglés per a tota la comunitat educativa del municipi. Tres dies d'esdeveniments culturals en els quals tant l'IES Torre del Rei com els col·legis La Mediterrània i Deán Martí es van acostar a l'Espai Cultural per a gaudir dels espectacles programats. En aquesta ocasió, l'obra escollida per als més xicotets va ser ‘Jack i els fesols màgics’ -en anglés ‘Jack and the beanstalk’-, una versió teatral pensada i creada per a xiquets en procés d'aprenentatge de la llengua anglesa.

Etiquetes

Xarxes Socials per a Hostaleria

L'Ajuntament d'Orpesa a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local organitza el Curs gratuït de Xarxes socials per a hostaleria amb l'objecte d'entendre la importància de les xarxes socials com a eina del màrqueting online, conèixer les més importants i analitzar-les en profunditat per a poder aplicar-les al sector de l'hostaleria.