#
13
0
149

Orpesa es promociona com a destinació en la fira de turisme de Londres

L'alcalde d'Orpesa, Rafael Albert, ha assistit aquest matí a la cerimònia d'inauguració de la fira turística World Travel Market (WTM) de Londres, que se celebra des d'avui fins al dimecres. L'esdeveniment reuneix a 5.000 expositors, entre ells el del Patronat de Turisme de Castelló, des d'on la localitat promociona la seua oferta turística.

El primer regidor ha rebut la visita en l'estand del ministre de Turisme, Álvaro Nadal; del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; i dels diputats de Turisme de València i Alacant, entre altres representants públics. Les previsions apunten que més de 50.000 visitants professionals acudiran al WTM durant aquestos tres dies.

“Aquesta és una de les fires més importants del món i Orpesa no pot faltar; per açò portem molts anys venint. Estem sota el paraigua de Turespaña promocionant tots els atractius de la localitat, amb l'ajuda d'un informador turístic. Treballem per i per al turisme, que és molt important no solament per al nostre municipi, sinó també per a la nostra província i per a la Comunitat Valenciana”, va manifestar Rafael Albert.

Etiquetes