#
13
0
149

Orpesa celebra la primera jornada de la Fira Esport i Salut

Orpesa celebra des d'aquest matí la primera edició de la Fira Esport i Salut, que reuneix en els estands de la plaça Major a nombroses entitats esportives i d'àmbit sanitari de tota la província, amb l'objectiu de proporcionar informació, assessorament i oferir els seus productes. L'acte d'inauguració ho han encapçalat la regidora d'Esports, Sonia Bellés, i el regidor de Sanitat, Tomás Fabregat, als quals han acompanyat altres membres de la corporació municipal i el diputat d'Esports, Luis Martínez.

La jornada ha començat amb un esmorzar saludable a càrrec de la farmàcia Laoz-Pruñonosa, que ha tingut un gran acolliment. Després s'ha celebrat una cursa popular d'orientació, a la finalització de la qual l'alcalde, Rafael Albert, ha compartit un moment amb els participants. L'activitat s'ha traslladat a les 13.00 hores fins a l'ajuntament, on Emilio Sáez ha impartit la xarrada ‘Iniciar-se per a córrer descalç’. De forma paral·lela, durant tot el matí s'ha donat informació als assistents sobre la campanya de vacunació des de l'estand de l'Ajuntament.

Les males condicions meteorològiques han fet que s'hagueren de suspendre les activitats programades per a la vesprada. El programa de la fira continuarà demà a partir de les 10.00 hores, amb sessions de pilates i zumba, una exhibició de gimnàstica artística i sorteig de regals, entre altres esdeveniments.

Etiquetes