#
13
0
149

L'Espai Cultural acull el concert d'homenatge de la Unió Musical d'Orpesa a Santa Cecilia

L'Espai Cultural va acollir en la vesprada d'ahir el tradicional concert en honor a Santa Cecilia, patrona dels músics, interpretat per la Unió Musical d'Orpesa. Davant un recinte pràcticament ple, i amb la direcció d'Antonio Mena del Valle, l'espectacle es va dividir en dues parts. En la primera la formació va interpretar 'Spanish Eyes', de Kaempfert i Hautvast; ‘A Little South of Grandview’, de Jim Shaw; ‘Beach Boys on Stage’, amb arranjaments de John Moss; ‘American Pie’, amb arranjaments de Ron Sebregts; i ‘(I’ve Had) The Time of My Life', amb arranjaments de Jan van Kraeydonck.
El repertori de la segona part va ser ‘Sandpaper Ballet’, de Leroy Anderson; ‘West Side History’, amb arranjaments de Naohiro Iwai; ‘Instant Concert’, d'Harold L. Walters; i ‘Feuerfest’, de Josef Strauss.
En l'intermedi entre la primera i segona part es van lliurar els diplomes als guanyadors del concurs de dibuix Santa Cecilia: Marc García en categoria infantil i Nerea Piñana en Primària. Així mateix, la Unió Musical d'Orpesa va donar la benvinguda a nou nous membres: Ainara Miralles (clarinet), Mireia Miralles, Patricia López, Marc Castellet (flauta), Núria Bielsa (trompeta), Pau López, Andrés Fernández (oboé), Nerea Piñana (saxo alt) i Aitor Tena (saxo tenor).
En l'esdeveniment van estar presents diversos membres de la corporació local.

Etiquetes