#
13
0
149

L'Ajuntament edita el llibre de poesia "Oropesa del Mar en versos"

L'Ajuntament ha acollit aquest matí l'acte de presentació del llibre "Oropesa del Mar en versos", d'Antonio López, que ha sigut editat per l'Ajuntament. Acompanyant a l'autor en aquest esdeveniment han estat l'alcalde, Rafael Albert i la regidora de Cultura, Mª Carmen Taulé.

L'obra és una recopilació de poemes inspirats en el patrimoni artístic i arquitectònic de la localitat, així com en el seu entorn natural; i conté un himne dedicat a Orpesa, que a la finalització de la presentació van interpretar dos components del grup musical L’Antina.

L'autor és resident a Torrent (València), però passa llargues temporades a Orpesa al llarg de l'any. Així mateix, és un dels impulsors dels recorreguts poètics que es celebren a l'estiu cada dimarts a la nit en el barri antic.

“Al llarg dels anys he recorregut els camins, les platges i la serra d'Orpesa i he llegit tots els llibres que han caigut en les meues mans sobre la localitat. Amb aquest bagatge he escrit aquest llibre. També és resultat dels recorreguts poètics, en els quals homenatgem els grans autors posant una placa en els carrers amb els seus millors versos”, va explicar Antonio López.

“Avui és un dia important per a Orpesa. L'equip de govern local sempre ha intentat apostar per la cultura i seguirem fent-ho amb paraules, amb versos i amb poesia. Açò és un reforç important per a l'àrea de Cultura”, va indicar Mª Carmen Taulé.

Per la seua banda, Rafael Albert va assenyalar que “la cultura està per sobre de les persones, igual que el nostre poble”. “Antonio és un orpesí més que defensa i estima el nostre municipi i gràcies a ell tenim el recorregut poètic. Aquest llibre serà molt important per a tots”, va finalitzar.

Etiquetes