#
13
0
149

L'Ajuntament atorga ajudes per 173.000 euros als centres educatius per a impulsar la jornada contínua

L'Ajuntament d'Orpesa ha signat aquest matí un conveni amb representants de les Ampas del CEIP La Mediterrània, el CEIP Deán Martí i l'IES Torre del Rei a través del qual aquestes associacions rebran una subvenció que els permetrà afrontar la realització d'activitats extraescolars o del banc de llibres, entre altres programes. En la signatura del conveni han estat presents l'alcalde, Rafael Albert, i la regidora d'Educació, Sonia Bellés,
Aquestes ajudes permetran seguir impulsant la jornada contínua, de l'aplicació de la qual el municipi és pioner a la Comunitat Valenciana després d'engegar-la en 2013. En concret, el CEIP La Mediterrània rebrà 50.600 euros, el CEIP Deán Martí 52.046 euros i l'IES Torre del Rei 40.774 euros. A aquesta aportació se li sumen els 10.000 euros per a subvencionar un percentatge de les tablets que utilitzen els alumnes, els 15.000 euros destinats a l'Escola Infantil i els 5.000 euros per a Batxillerat i FP, amb el que la inversió de la Regidoria d'Educació en els centres de la localitat aquest curs és de 173.420 euros.
“L'Ajuntament sempre ha aportat les quantitats econòmiques necessàries perquè l'aplicació de la jornada contínua siga una realitat. Si vam ser els primers va ser per aquest motiu, perquè l'equip de govern finança totes les activitats. Vull també agrair la labor de les Ampas, que té com recompensa que els nostres fills i filles tinguen una educació de qualitat”, va manifestar Sonia Bellés.

Etiquetes