#
13
0
149

L'Ajuntament activa un projecte per a la prevenció dels incendis forestals en parcel·les de la localitat

L'Ajuntament d'Orpesa, en el seu afany per complir amb el Pla de Prevenció d'Incendis Forestals, ha licitat i engegat el ‘Projecte de tractaments de silvicultura preventiva en parcel·les pertanyents a l'ajuntament d'Orpesa’. Els treballs, que ja s'estan duent a terme, tenen una durada aproximadament d'un mes.

L'actuació consisteix en l'esbrosse, poda i retirada de restes de diverses parcel·les d'àmbit municipal. Així mateix, també s'estan col·locant senyals informatius preventius en diferents zones i s'han editat tríptics informatius que s'han repartit en les urbanitzacions afectades.

Per a totes aquestes actuacions s'han destinat 34.000 € disponibles de la Modificació de Crèdits 2/2017 del present any, que es va aprovar en el ple extraordinari celebrat el 27 d'abril de 2017 amb els vots a favor del PP i de Si Es Pot Orpesa, ja que PSOE i Compromís es van abstindre i Ciutadans va votar en contra.

L'Ajuntament està intentant, en la mesura del possible, que s'ocasionen les menors molèsties als veïns, així com que es complisquen els requisits mediambientals necessaris exigits per la llei.