#
13
0
149

La Regidoria de Joventut presenta un ampli programa d'activitats formatives i d'oci

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Orpesa ha presentat els cursos i activitats que se celebraran de giner a maig de 2018, totes de caràcter gratuït i dirigides a jóvens entre 13 i 35 anys. Després de l'èxit dels anteriors programes i haver avaluat els interessos i demandes existents entre els jóvens de la localitat, les activitats triades per al primer semestre de 2018 inclouen un variat programa de cursos i tallers.

Es realitzaran dos cursos de fotografia, un de retoc fotogràfic i un atre de taller de retrat fotogràfic, i dues eixides fotogràfiques a la Via Verda de la Mar, una diürna i una atra nocturna. Els jóvens tindran l'oportunitat d'iniciar-se o perfeccionar la seua pràctica de guitarra clàssica, millorar els seus coneiximents d'anglés a través dels cursos ‘English & Cinema’ i ‘Improve your English: English Writing and Conversation’; aprendre danses urbanes en el Curs d'Hip-hop o iniciar-se o millorar la seua tècnica de cal·listènia. El programa també inclou dos tallers creatius a celebrar al febrer: taller de veles aromàtiques i un taller de ‘découpage’, en el que els assistents deprendran a ‘customizar’ roba, sabatilles, bosses, carteres, etc.

També es tornen a oferir les classes de reforç, amb l'objectiu d'ajudar als estudiants d'ESO, FP i Batxillerat a preparar els seus exàmens finals. Per als amants dels llibres es formarà un Club de Lectura, que s'inaugurarà en la lectura de ‘Wonder. La lección de August’, de R. J. Palacio.

A través d'aquest variat programa d'activitats, la Regidoria de Joventut té com a objectiu oferir propostes d'oci educatiu que siguen d'interés per als jóvens de la localitat, així com formació complementària que els permeta iniciar-se en l'aprenentage de noves destreses i habilitats, com la guitarra clàssica, la pràctica de cal·listènia o l'hip-hop.

Més informació...