#
13
0
149

El projecte 1001 Bicis guanya el primer premi del concurs Oroinnova per a emprenedors

L'Ajuntament d'Orpesa ha acollit aquesta vesprada l'acte de lliurament de premis del concurs d'emprenedors Oroinnova, organitzat a través de la Regidoria de Desenvolupament Local per a fomentar l'emprenedoria per part dels veïns de la localitat.

El projecte 1001 Bicis, de François Xavier González Jiménez, s'ha portat el primer premi del jurat, valorat en 3.000 euros. Amb aquesta aportació podrà engegar la seua idea de negoci, consistent en una web que gestiona el lloguer de bicicletes a nivell mundial. Avui no em perd, de Maite Benet Moll, ha sigut el segon millor projecte presentat al concurs, per la qual cosa rebrà un premi de 2.000 euros; i Job Coop Orpesa, de Daniel Bossi, es portarà 1.000 euros com a tercera millor idea de negoci.

L'objectiu del concurs és “premiar el projecte empresarial més innovador i recolzar a emprenedors amb projectes propis que contribuïsquen al desenvolupament social i econòmic del municipi”, va explicar la regidora de Desenvolupament Local, Arantxa Martínez . “Aquest és el primer pas dels molts que estem donant cap a l'emprenedoria i l'autoocupació. Confiem en l'esperit creatiu dels nostres veïns i, sobretot, en aquells que veuen en el desenvolupament de les noves tecnologies un aliat”, va afegir.

Pilar Querola, de la Cambra de comerç de Castelló; Toni Castelló, de la Universitat Jaume I; i Luis Miguel Batalla, del CEEI, van ser els components del jurat, i també han estat presents en el lliurament de premis. Els aspectes que van tindre en compte a l'hora d'avaluar els projectes van ser la innovació i la creativitat en processos i productes, l'ús de les noves tecnologies, el valor social de la proposta, la viabilitat del projecte o les oportunitats de mercat, entre uns altres.

Etiquetes