#
126
0
126

Ajuntament

Orpesa acollirà l'eixida de la primera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana

L'ajuntament d'Orpesa ha acollit aquest matí l'acte de presentació de la 1ª etapa de la 69ª Volta a la Comunitat Valenciana, que partirà des de la localitat el 31 de gener del 2018. En l'esdeveniment han estat presents l'alcalde, Rafael Albert; la regidora d'Esports, Sonia Bellés; el director de la prova, Ángel Casero; i el responsable regional de Castelló i València Nord del Banc Sabadell, Cristóbal Peña.

Etiquetes

L'Ajuntament activa un projecte per a la prevenció dels incendis forestals en parcel·les de la localitat

L'Ajuntament d'Orpesa, en el seu afany per complir amb el Pla de Prevenció d'Incendis Forestals, ha licitat i engegat el ‘Projecte de tractaments de silvicultura preventiva en parcel·les pertanyents a l'ajuntament d'Orpesa’. Els treballs, que ja s'estan duent a terme, tenen una durada aproximadament d'un mes.

Orpesa es promociona com a destinació en la fira de turisme de Londres

L'alcalde d'Orpesa, Rafael Albert, ha assistit aquest matí a la cerimònia d'inauguració de la fira turística World Travel Market (WTM) de Londres, que se celebra des d'avui fins al dimecres. L'esdeveniment reuneix a 5.000 expositors, entre ells el del Patronat de Turisme de Castelló, des d'on la localitat promociona la seua oferta turística.

Etiquetes

Fons Social Europeu

AVALEM JOVES PLUS

  • Contractacions EMCUJU: 1
  • Contractacions EMPUJU: 1
     

PROGRAMA EMCUJU – DESCRIPCIÓ
Programa de Foment d'Ocupació per a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia Juvenil.

Orpesa participa de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb la seua oferta turística

Orpesa participa un any més en l'estand del Patronat provincial amb la seua oferta turística en la Fira de Tots Sants de Cocentaina, que durant cinc dies concentrarà a més de 500.000 persones en la localitat alacantina. L'alcalde, Rafael Albert, ha estat present aquest matí en la inauguració de l'esdeveniment.

Per l'expositor d'Orpesa han passat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el subdelegat del Govern en la província d'Alacant, José Miguel Saval, i l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, entre altres representants públics.

Etiquetes

Escola de Nadal 2017-2018

Benvolguts pares i mares:

Ens dirigim a vosaltres amb l'objectiu d'informar-vos que durant les vacances escolars de Nadal, del 26 de desembre al 4 de gener, tindrà lloc l'Escola de Nadal en el CEIP Deán Martí.

Els dies seran 26, 27, 28 i 29 desembre de 2017 i 2, 3 i 4 de gener de 2018 de 8:00 a 15:00 hores. Els festius, el 5 de gener de 2018, el dissabte i diumenge romandrà tancada.
Les activitats que realitzarem seran tallers de manualitats, joc lliure i dirigit, activitats grupals i eixides al municipi d'Orpesa.

L'Ajuntament edita el llibre de poesia "Oropesa del Mar en versos"

L'Ajuntament ha acollit aquest matí l'acte de presentació del llibre "Oropesa del Mar en versos", d'Antonio López, que ha sigut editat per l'Ajuntament. Acompanyant a l'autor en aquest esdeveniment han estat l'alcalde, Rafael Albert i la regidora de Cultura, Mª Carmen Taulé.

L'obra és una recopilació de poemes inspirats en el patrimoni artístic i arquitectònic de la localitat, així com en el seu entorn natural; i conté un himne dedicat a Orpesa, que a la finalització de la presentació van interpretar dos components del grup musical L’Antina.

Etiquetes