#
126
0
126

Ajuntament

Centenars de persones gaudeixen de la carrera de cavalls i rucs en la platja de La Concha

Centenars de veïns i visitants s'han donat cita aquest matí en la platja de La Concha per a gaudir d'una nova edició de la carrera de cavalls i rucs de Sant Antoni, que es disputa a la vora de la mar.
La prova s'ha dividit en quatre categories: cavalls de raça àrab, cavalls creuats, pura raça espanyol i rucs. En la primera es va proclamar guanyadora Tania, amb ‘Amanecer’; en la segona César Sánchez, amb ‘Yasquih’; en la tercera Albert Miró, amb ‘Ordina’; i en la quarta Noa, amb ‘Platero’.

Orpesa ompli els seus carrers de foc per Sant Antoni

L'encesa de la foguera de la plaça Major ha marcat l'inici de la cremà de les fogueres a Orpesa, amb la qual se celebren les festes de Sant Antoni Abad. Com és tradicional després dels focs artificials, l'alcalde, Rafael Albert, acompanyat pels regidors Dimas Albert i Sonia Bellés, i per la reina de les festes i les seues dames, ha sigut l'encarregat d'iniciar la cremà de la foguera de la plaça Major, que ha acumulat l'argilaga procedent de la desfilada de la vesprada. Després de la seua encesa, els veïns donaven inici a les seues en els carrers de la localitat.

Etiquetes

La Regidoria de Joventut presenta un ampli programa d'activitats formatives i d'oci

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Orpesa ha presentat els cursos i activitats que se celebraran de giner a maig de 2018, totes de caràcter gratuït i dirigides a jóvens entre 13 i 35 anys. Després de l'èxit dels anteriors programes i haver avaluat els interessos i demandes existents entre els jóvens de la localitat, les activitats triades per al primer semestre de 2018 inclouen un variat programa de cursos i tallers.

La Tourist Info Kids d'Orpesa ha sigut guardonada en els Premis Tour & Kids d'Innovació i Creativitat 2017

Una gran representació d'entitats, empreses i destinacions relacionades amb el sector del turisme familiar es van donar cita en el saló d'actes del CdT de València per a celebrar l'acte de lliurament de la II Edició dels Premis Tour & Kids d'Innovació i Creativitat. Aquests guardons de periodicitat bianual, organitzats pel Club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, tenen per objectiu reconèixer les experiències de destinacions i empreses que aposten per la innovació, la creativitat i la promoció del turisme familiar en l'àmbit autonòmic.

L'Espai Cultural acull el recital de Nadal dels alumnes de l'Escola de Música d'Orpesa

Un Espai Cultural ple va gaudir del recital de Nadal dels alumnes de l'Escola de Música d'Orpesa, un esdeveniment que va comptar amb la presència de l'alcalde de la localitat, Rafael Albert, la regidora de Cultura, Mari Carmen Taulé, i d'altres regidors de la corporació municipal.

Els alumnes del col·legi La Mediterrània feliciten el Nadal en l'ajuntament

Els alumnes de 3º, 4º i 5º de primària del col·legi La Mediterrània han visitat aquest matí l'Ajuntament d'Orpesa per a felicitar el Nadal. En el saló de plens els ha rebut l'alcalde, Rafael Albert, i la regidora d'Educació, Sonia Bellés, que han gaudit de les nadales que han cantat els xiquets i xiquetes. A més, el primer edil ha rebut com a regal un arbre de Nadal elaborat pels alumnes. La resta d'estudiants del centre han realitzat altres activitats en aquest últim dia de classe, com visitar el Centre Integral de Majors o l'Oficina de Turisme de la platja de la Concha.

Finalitza el Curs Pràctic de Xarxes Socials per a Hostaleria

Finalitza el Curs Pràctic de Xarxes Socials per a Hostaleria organitzat per la Regidoria de Comerç a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local els dies 11 12, i 13 de novembre en el Saló Polivalent de l'Ajuntament.
El curs de 9 hores dirigit a empreses i emprenedors del municipi ha tingut per objecte el preparar a les empreses i professionals en la importància de les xarxes socials com a eina del màrqueting online, conèixer les més importants i analitzar-les en profunditat per a poder aplicar-les al sector de l'hostaleria.

El pavelló Carlos Taulé acull un torneig benèfic d'hoquei línia

El pavelló Carlos Taulé d'Orpesa va acollir un torneig benèfic d'hoquei línia en el qual van participar els xiquets i xiquetes del HC Orcas Playas de Oropesa, que tenia com a objectiu la recollida d'aliments per a ser lliurats a Càritas. Els locals es van enfrontar al Canet i al Llops en una competició que va aconseguir reunir a molts espectadors en el recinte, aconseguint una gran quantitat de productes d'alimentació. L'alcalde, Rafael Albert, i la regidora d'Esports, Sonia Bellés, van estar presents en el pavelló.

Orpesa millora la senyalització i la imatge dels seus recursos turístics

Orpesa, a través de la Regidoria de Turisme, ha finalitzat els treballs per a millorar la interpretació turística de diferents recursos mitjançant el disseny de diferents elements que amplien i milloren la comunicació existent. La nova senyalització s'ha basat en el foment de la vida saludable mitjançant una nova marca que apareixerà en la majoria dels elements, i que es complementarà amb la inclusió de codis QR que connectaran amb la informació de rutes cicloturístiques, senderisme, turisme actiu, etc.

Etiquetes

Orpesa celebra la primera jornada de la Fira Esport i Salut

Orpesa celebra des d'aquest matí la primera edició de la Fira Esport i Salut, que reuneix en els estands de la plaça Major a nombroses entitats esportives i d'àmbit sanitari de tota la província, amb l'objectiu de proporcionar informació, assessorament i oferir els seus productes. L'acte d'inauguració ho han encapçalat la regidora d'Esports, Sonia Bellés, i el regidor de Sanitat, Tomás Fabregat, als quals han acompanyat altres membres de la corporació municipal i el diputat d'Esports, Luis Martínez.

Etiquetes